Våga fria!

Det här med att kvinnor måste vänta på mannen  när det kommer till att fria, är väl ändå något som vi alla borde kunna släppa vid det här laget? För varför är det egentligen mannen som måste just detta? Kvinnan kan väl lika gärna fria om den så önskar? Nu är det faktiskt 2011 och det är dags för nya fräscha tag när det kommer till genustänk. Och detta är väl ändå den perfekta anledningen till att lägga manken till lite oftare.

Egentligen så är det ju inte särskilt rättvist att mannen är den person som ska behöver jaga land och rike runt efter vigselringar tills den perfekta dyker upp. Detta skulle ju likväl kvinnan kunna göra? Och då hade det säkerligen blivit en betydligt billigare historia också. För vi vet ju alla hur exalterade mannen brukar vara över vigselringen, inte särskilt va?

Det finns alltså många fördelar och anledningar till att fler kvinnor borde börja ta tag i denna sak. Det finns helt enkelt ingen anledning till att vänta längre. Kvinnornas tid har kommit för att stanna. Nu visar vi alla män och par där ute att även vi kan hålla i taktpinnen!